Προφίλ

Το 1905 ξεκίνησε από το γραφείο Παπαηλιού μια σημαντική προσπάθεια στον χώρο των επικήδειων υπηρεσιών με σκοπό την διεξαγωγή αξιοπρεπών υπηρεσιών σχετιζόμενη με την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του ανθρώπου.

Με απόλυτο σεβασμό, φροντίδα, ευαισθησία και διακριτικότητα προς την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και τον εκλιπών έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να παραμείνουμε σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας και να πραγματοποιούμε ξεχωριστές τελετές όπως ξεχωριστή είναι και η ζωή κάθε εκλιπόντος.

Σε μια στιγμή που από μόνη της έχει αρκετή βαρύτητα και έχει να σκεφτεί κανείς μια σειρά από λεπτομέρειες αλλά και θέματα γύρω απ’το γεγονός αυτό, εμείς είμαστε δίπλα σας απ΄την πρώτη κιόλας στιγμή έως και την τελευταία με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε επιπλέον σωματικά και ψυχολογικά.

Προς όφελός σας έχουμε επιλέξει υπεύθυνους και αξιόπιστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας αλλά και η αφοσίωση μας στις οικογένειες που μας εμπιστεύτηκαν είναι κάποιοι απ’τους πιο σημαντικούς λόγους που το όνομά μας συνδέθηκε άμεσα με τελετές υπέρτατης ποιότητας σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε με πλήρη οργάνωση κάθε είδους τελετές, κηδειών, μνημόσυνων, εκταφές, μεταφορές σορών και οστών σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας αλλά και το εξωτερικό, καύση σορών αλλά και να τακτοποιήσουμε οτιδήποτε έγγραφο χρειάζεται σχετικά με τα παραπάνω αλλά και την δωρεά σώματος

Κατανοώντας την ευαίσθητη στιγμή του πένθους και των ποικίλων συναισθημάτων που βιώνει ο άνθρωπος σ’εκείνη την μεταβατική περίοδο της ζωής του, θεωρήσαμε αναγκαίο να μη μείνουμε μόνο στο διαδικαστικό κομμάτι αλλά να προσθέσουμε στις υπηρεσίες μας και την ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Με την καινοτομία αυτή στον χώρο των τελετών η βαθιά μας επιθυμία είναι να νιώσετε όχι μόνο ασφαλείς γύρω απ’την διαδικασία της τελετής αλλά και γύρω απ’το ψυχολογικό κομμάτι που αποτελεί και το δυσκολότερο.

Η τέλεση μιας κηδείας ή ενός μνημόσυνου κρύβει ένα κομμάτι θεραπευτικό αλλά και με ένα τρόπο αντικατοπτρίζει την ζωή του εκλιπόντος γι’αυτό στηρίζουμε την οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον να φροντίσει μια τελετή άξιας του αγαπημένου της προσώπου διατηρώντας πάντα τον ανάλογο σεβασμό.

 

https://www.lyoness.gr/

Το γραφειο μας ειναι συμβεβλημενο με την εταιρεια lyoness.

Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις της lyoness.

 Η μεγαλύτερη κοινότητα αγορών του κόσμου.

 

Προφίλ
Προφίλ
Υπηρεσίες
Ψυχολογική Υποστήριξη
Επικοινωνία